Secretul tinereții

Medicii au descoperit combinația secretă a îmbătrânirii lente și frumoase: controale de periodice la medic, o alimentație recomandată de nutriționist și un creier liniștit. Totul pleacă de la creier și de la stomac.

Vinul roșu, ceaiul verde și condimentul curry sunt trei ingrediente ale unei alimentații care ne va face să arătăm excelent și la 45 de ani.

Cele trei ingrediente nu trebuie însă consumate în exces, dar un pahar de vin roșu, patru cani de ceai verde și o cantitate normală de curry în mâncare, în fiecare zi, sunt antioxidanți care mențin tinere celulele corpului nostru.

Sfatul medicilor este ca alimentația sănătoasă să fie corelată cu un somn bun – șase-opt ore de repaos într-o cameră fără telefon mobil, fără conexiune wireless la internet, fără radio-deșteptător și fără televizor.

În plus, nu trebuie să ne stresăm, să ne enervăm sau să ne supărăm. Toate acestea omoară neuronii. În plus, fumatul este extrem de nociv, îmbătrânind pielea.

Acesta consumă vitaminele E și C din organism și intoxică celulele.

Cine obişnuieste să bea ceai ? Dar condimentul curry? Vinul roşu ?  Ceva păreri ? Impresii ? Ceva pareri pro sau contra ?
Puteti lasa comentarii sub articol sau pe pagina Fb , G+, Twitter a site-ului.

Despre comentarii

Hits: 2

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *