Tinctura de anghinare

Peste tot auzim ca daca folosesti capsule de slabit care contin anghinare slabesti.

Azi voi descrie o tinctura din anghinare fabricata in Romania de firma Dacia Plant. Aceasta tinctura este un extract 100% natural, deci fara aditivi artificiali

Tinctura este preparata la rece din frunzele plantei anghinare care in traducere latina se numeste Cynara scolymus in combinatie cu alcool eticil 40%.

anghinare tinctura
anghinare tinctura

Ce afectiuni se pot trata cu tinctura din anghinare? Este recomandat ca si remediu naturist pentru :

– probleme si tulburari digestive, in caz de constipatie sau digestie lenta,
– este buna pentru slabire pentru ca te scapa de obezitate si de ingrasare
– trateaza fierea lenesa, ateroscleroza, guta
– se recomanda si in caz de anorexie
– ajuta in perioada de astenie si epuizare mentala

Tinctura din anghinare are si contraindicatii. Adica persoanele care au hepatita virala,ciroza hepatica, litiaza biliara, alergie la anghinare, nu au voie sa il foloseasca. Nici femeile insarcinate sau care alapteaza, sau cei care fac tratamente in care nu au voie sa bea alcool, nu il pot consuma din cauza continutului de alcool.

Cum trebuie administrata tinctura de anghinare? Se consuma doar de adulti, de 3-4 ori pe zi pe stomacul gol se amesteca 1 lingurita de tinctura cu 100 ml de apa.

Cat costa ? Pretul este in jur de 7 lei. Cantitatea este de 50 ml.
Dupa opinia mea cred ca cel mai mult imi place la acest produs ca este fabricat la noi in tara de o firma recunoscuta pentru produsele naturiste cu efecte benefice pentru sanatate

Poti gasi tinctura de anghinare in shop-uri cu profil naturist sau pe net il poti cumpara de ex pe acest site cu produse naturiste online.

Disclaimer

Despre comentarii

 

Hits: 90

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.