Cura de slabire anticelulitica

Am celulita si vreau sa scap de ea. Indiferent ca esti grasa sau slaba celulita apare la majoritatea femeilor din ziua de azi.

De ce apare celulita ? Din ce cauza apare celulita ? În primul rând celulita apare din cauza alimentatiei dezechilibrate si din lipsa de miscare.

Pe vremuri femeile nu aveau celulita pentru ca faceau foarte multa miscare, mergeau pe câmp la munci agricole si regimul lor alimentar era simplu, natural si fara E-uri si fara conservanti.fructe anticelulita
fructe anticelulita

În ziua de azi lumea moderna a schimbat atât ideea de a face miscare cât si alimentatia noastra.

Miscarea omului modern se rezuma de pe scaunul de acasa, în scaunul de la masina, iar din masina pe scaunul de la serviciu si dupa program stam in fata televizorului sau calculatorului tot pe scaun.

Alimentatia e haotica, mâncam pe fuga, ceva repede gen fast-food, chipsuri, covrigei sau pizza, shaorma sau un poza cu citrice bune impotriva celuliteiprodus de patiserie.

Rezultatele se vad prin aparitia celulitei inestetice. Aspectul de coaja de portocala e urât si se scapa foarte greu de ea.

Un remediu natural anticelulita ar fi o cura de slabire speciala care sa amelioreze celulita.

De un real ajutor în lupta cu celulita sunt urmatoarele fructe si legume
mango, banane, grapefruit, mere, portocale, papaya, pepene rosu si pepene galben, morcovi, rosii, telina si sparanghel.

Desigur pe lânga o alimentatie corecta trebuie sa faci sport si masaje cu creme si produse anticelulitice si desigur mergi la sauna pentru a scapa de toxine.

Hits: 17

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *