Infometarea inseamna viata lunga??

Am citit un articol in Evenimentul Zilei in care scria ca niste specialiti in Anglia de la Institului National de Cercetare impotriva Imbatranirii, spun ca daca te infometezi traiesti mai mult.
Pe de o parte se spune ca nu e bine sa te infometezi pe timpul dietei, pe de alta parte vin specialistii din Anglia si ne spun ca infometarea prelungeste viata.

Chiar e bine sa ne infometam? Care sunt beneficiile? Nu iti distrugi sanatatea prin infometare? Specialistii spun ca daca urmezi o dieta cu putine calorii alternata cuinfometarea dieta
infometarea dieta

infometarea poti preveni mai multe boli. De exemplu previi cancerul, iti protejezi inima, circulatia si creierul.

Daca mananci putin poti preveni sau chiar remedia Alzheimer-ul.In plus pe langa faptul ca te mentii sanatos, poti trai mai mult cu 20 de ani.
Deci ce mai, sa tinem o cura de infometare periodica, sa vedem cine rezista mai mult?

Un lucru e clar, incercat si testat. Daca rezisti sa nu mananci aproape nimic 1-2 zile, bei doar apa sau sucuri naturale sau shake-uri pentru energizare o sa constati ca ai scapat de constipatie, de balonpoza cu o fata care prin infometare vrea sa slabeascaare si spre marea surpindere vei constata ca ai mai multa energie decat atunci cand mancai mai mult decat era necesar.

 

Cine a mai incercat metoda de slabit prin infometare? Se cunosc cazurile vedetelor Anne Hathaway care a tinut o dieta drastica prin care a slabit foarte mult – mancase 2 mere si un shake pe zi, sau se cunoaste cazul Biancai Dragusanu care mananca doar o rosie pe zi….

Din datele de mai sus reiese ca totusi fac bine daca se infometeaza… Voi ce parere aveti? Haideti pe pagina de facebook a site-ului sa va spuneti opiniile despre infometare.

Hits: 54

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *