Acne Stop forte -trateaza acneea

Daca esti in perioada pubertatii sau chiar adult si suferi de acnee poti incerca ca si remediu capsulele numite Acnestop forte. Aceste sunt niste suplimente alimentare
destinate persoanelor care au probleme cu acneea.

Cand apare in viata omului acneea? E normal sa ai acnee ? Chiar daca e deranjanta, acneea e un procedeu “normal” ce apare in perioada adolescentei.

Acne Stop Forte
1+1 gratis cumpara aici

Din ce cauza apare? Acnea este cauzata de activitatea excesiba a glandelor sebacee si polisebacee. Acneea de obicei apare pe fata, pe spate si pe partea superioara a toracelui.

Stiu este deranjant sa ai acnee insa gandeste-te ca aproape toata lumea a avut sau are acnee in adolescenta, deci nu esti doar tu in aceasta situatie jenanta.
O solutie pentru a scapa de acnee sunt aceste capsule produse de firma Quantum Pfarm din Romania.

Administrarea capsulelor se face de doua ori pe zi cu multa apa sau ceai sau suc de fructe dupa masa, deci 1 dupa mic dejun si una dupa cina. Cat timp trebuie sa iau medicamentele care ma scapa de acnee? Capsulele se iau pana la disparitia acneei.

Compusi din aceste capsule sunt: acid ascorbic adica Vitamina C, DAcnestop forte tratament acnee-Tocoferol adica Vitamina E, gluconat de zinc, gluconat de cupru si vitamina B6 Clorhidrat de piridoxina.
Pentru rezultate eficiente cei de la Paraharm recomanda folosirea in acelasi timp cu capsulele produsul cosmetic Aknesol produs de Laboratoarele Transvital Cosmetics pentru o eficienta marita in lupta cu cosurile si acneea.

Ce pret au pastilele Acnee stop forte ? O cutie cu 30 de bucati costa in jur de 14-15 lei. Sau exista un pachet 1+1 gratis care are pretul de aproximativ 19 lei.  Se poate cumpara in toate farmaciile si magazinele naturiste.
Nu necesita reteta deci il poti cumpara fara medic. Pe net se poate comanda direct pe site-ul acesta.

 COMANDA AICI

Tu, personal le-ai incercat? Te-au scapat de cosuri si acnee? Astept pareri si comentarii despre acest produs.

Despre comentarii Disclaimer

Hits: 277

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.