Bilomag pentru memorie si concentrare

Ce suplimente te-ajuta sa ai memoria buna si sa te poti concentra mai bine ?

Daca aveti nevoie de un produs care sa va ajute in timpul examenelor, pentru pregatirile la teste, sau pur si simplu sa va puteti concentra mai bine la locul de munca, puteti incerca capsulele Bilomag Forte de la Zdrovit.

Prospectul pastilelor scrie ca Bilomag este o solutie naturista pentru imbunatatirea puterii de concentrare si a memoriei, un produs ce ajuta in procesul de invatare, si care imbunatateste si circulatia sanguina periferica.

Ce ingrediente contine ? In Bilomag Forte, sunt urmatoarele: ginko biloba, renumit pentru beneficiile privind imbunatatirea functionarii creierului si a circulatiei, lecitina, vitamina B6 si Magneziu.

Vit. B6 si magneziul contribuie semnificativ la mentinerea sanatatii psihicului, eliminarea oboselii, si combat epuizarea fizica si mentala.

Bilomag Forte –cumpara aici

Cum se intrebuinteaza ? Capsula de Bilomag Forte se ia o singura data, 1 bucata pe zi, dupa masa.

Are contraindicatii ? NU se administreaza copiilor care au sub 12 ani, nici la femeile insarcinate.

De asemenea, este interzisa administrarea persoanelor cu probleme de coagulare a sangelui.

Persoanele care vor trece prin interventii chirurgicale, pacientii care sunt programati pentru efectuarea unor operatii, trebuie sa opreasca luarea pastilelor de Bilomag cu 36 de ore inainte interventiei !

Ce pret are o cutie de Bilomag Forte ? Pretul unui flacon cu 60 de capsule este in jur de 40 lei. Produsul se vinde impreuna cu o cutie de multivitamine si minerale, cadou !

In cutia cu vitamine gasim vitaminele C si E, niacina (acid nicotinic sau vitamina B3), acid pantotenic (vit.B5), vitaminele B6, B2, B1, acid folic (vitamina M sau vit. B9), biotina (vit. B7 sau vit. H), fier, vit B12, zinc, rutin (antioxidant puternic, extract al unor plante cunoscute pentru proprietatile lor antioxidante), luteina (componenta a retinei umane, substanta necesara unei bune vederi).

Mixul de vitamine, daca se respecta doza zilnica recomandata (DZR) de administrare, este suficient pentru o perioada de revitaminizare a organismului de 60 de zile !

Unde gasesc sa cumpar ? Teoretic, se gaseste la farmacii, in special in cele naturiste, iar online, se poate comanda de exemplu [dxt 1557 “COMANDA AICI” “Comanda de aici ” “rbt” ] , cutia de 120 capsule (90+30 cadou !), la doar ~64 de lei !

Cine foloseste produsul ? Cat e de eficient ? Chiar va ajuta sa va concentrati mai bine? Cand apare efectul comprimatului, dupa cat timp ?

[decentcomm]

[disclaimer]

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *