Blue Sleep – produs din plante medicinale pentru un somn odihnitor si relaxare mentala

Simt ca sunt super obosit/a iar cand vreau ma odihnesc nu pot sa adorm. Sau ma trezesc de multe ori noaptea si nu pot adormi la loc. Si ciclul se repeta si deja sufar de oboseala cronica si sunt ca un zombi ziua. Deja am cearcane vizbile care sunt semnul faptului ca nu pot sa dorm si sa ma odihnesc indeajuns.

Ce pot sa fac ? Pot sa iau ceva supliment, medicament natural care ma ajuta sa adorm si sa ma odihnesc noaptea ?
Simti ca nu mai poti, ai obosit cronic, pentru ca nu te poti odihni corect ?

Pentru persoanele care sufera de insomnie, au somnul agitat, nelinistit sau adorm cu greutate si simt ca nu se odihnesc indeajuns, le recomandam un produs numit Blue Sleep. Este marca B!Tonic, disponibila acum si in Romania.

Este 100% natural, pe baza de plante medicinale, fara efecte secundare.

Blue Sleep –comanda aici

De ce as folosi capsulele Blue Sleep ? Cum ma ajuta ? Ce beneficii au ?

In prospect scrie ca pastilele Blue Sleep au efect imediat, te ajuta sa te relaxezi mai ales mental, dupa orice zi tumultuoasa si stresanta, te ajuta sa adormi in aproximativ o jumatate de ora (30 de minute) dupa ce ai luat 1 capsula. Rezultatul este un somn lung si fara treziri nocturne, un somn odihnitor.

Efectele terapeutice ale produsului sunt pe termen lung. Ajuta sistemul nervos sa se odihneasca, scade starea de anxietate, creste rezistenta la stres, iti da o stare de bine relaxata, reduce cearcanele de sub ochi. Dimineata te trezesti mai usor si plin/a de vigoare.

Dar pot lua Blue Sleep daca folosesc si alte medicamente ? Isi pierd efectul ? Din descriere reiese ca este un produs care nu interactioneaza cu alte medicamente.

Ce contine BlueSleep ? In compozitia pastilelor pentru somn linistitor Blue Sleep, sunt urmatoarele ingrediente : vitamina B3, vitamina B7, extract din planta medicinala Roinita (latina Melissa officinalis) si Xanthohumol din Hamei.

Are contraindicatii ? Atentionari ?

Observatii : Este recomandat ca in momentul in care doriti sa adormiti si luati o capsula de Blue Sleep sa nu mancati sau sa nu beti lapte, lichide dulci sau produse ce contin cafeina pentru ca produsul NU va avea efectul scontat.

Cumpara aici Blue Sleep
Blue Sleep –cumpara aici

Foarte important! Sa NU mergeti sa conduceti masina dupa ce ati luat deja o capsula de Blue Sleep !

Poate fi folosit de oricine ? Dar persoanele care au intolerante il pot folosi? Da, produsul Blue Sleep este Fara gluten (Gluten Free), fara zahar, fara lactoza (Lactose free), fara gelatina, fiind ambalat intr-o capsula vegana.

Cat costa si de unde pot cumpara aceste capsule pentru somn odihnitor ? O cutie cu 10 capsule Blue Sleep are pretul de aproximativ 24,99 lei. Il puteti [dxt 4548 “COMANDA AICI” “Comanda de aici ” “rbt” ] direct pe siteul producatorului.

Livrarea se face in Romania, prin curier rapid, in 24 de ore.

Cum se administreaza ? Cate bucati se iau ? In fiecare seara, cand simtiti ca sunteti epuizati/te si vreti sa adormiti cat mai repede, administrati 1 pastila, cu putina apa. Nu depasiti doza zilnica recomandata !

Cine foloseste deja produsele B!tonic ? Ceva pareri pro sau contra ? Puteti lasa comentarii sub articol sau pe pagina Fb a site-ului.

[decentcomm]

[disclaimer]

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *