Artroplant cu MSM de la Dacia Plant miscare fara durere

Cum pot trata in mod naturist durerea ? Ce pilule pot sa iau sa scap definitiv de durerile articulare si de reumatism ?

O solutie ar fi suplimentul alimentar de la Dacia Plant, numit Atroplant cu MSM – Miscare fara durere.

Durerile reumatice si inflamatiile articulatiilor apar mai ales in sezonul rece(toamna, iarna) sau cand sunt schimbari bruste de temperatura, respectiv, cand persoana care sufera de reumatism, lucreaza sau se afla o perioada mai lunga intr-un spatiu umed, racoros.

Artroplant cu MSM cumpara aici

Se pare ca produsul prezentat azi, poate ameliora durerile articulare si ne poate scapa de aceasta boala.

Prospectul produsului artroplant cu msm scrie ca are urmatoarele proprietati:

-este de un real ajutor in pastrearea sanatoasa a articulatiilor, tendoanelor (daca te intrebi ce sunt tendoanele: tendoanele leaga muschii de oase), ligamentelor (ligamentele leaga oasele intre ele) si al muschilor.

Ce contine acest tip de artroplant ? Si ce este MSM? In compozitia pastilelor sunt urmatoarele componente: MSM (care inseamna metilsulfonimetan, sau metil-sulfonil-metan), extract cu acid boswelic, (din planta boswelia serrata), lemn dulce, stearat de magneziu si dioxid de siliciu coloidal.Artroplant Dacia Plant MSM

Cum si cand trebuie folosit ? In cazul in care va dor oasele si ligamentele, zis mai pe babeste :)) trebuie sa luati cate 2 din aceste medicamente, cu un pahar de apa, de trei ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de mic dejun, pranz si cina.

Durata unei cure trebuie sa dureze cel putin 14 zile.

De unde se poate procura ? Il poti gasi la orice plafar, magazin bio sau chiar si farmacie. Si pe internet ii poti face comanda. Se vinde direct pe site-ul acesta.

O cutie costa in jur de 15 lei.

Cine a folosit deja aceasta crema ? Ceva pareri pro sau contra ? Puteti lasa comentarii sub articol sau pe pagina Fb a site-ului.

[decentcomm]

[disclaimer]

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *