Crema vindeca noduli 7 plante

Vindeca noduli, tumori și inflamații Stop Nodul

Caut un remediu pe bază de plante medicinale pentru vindecarea tumorilor și nodulilor. Ce pot folosi pentru dureri și inflamații din corp ?

Un remediu românesc naturist este gelul numit Stopnodul 7 Plante .

În prospect scrie că este antitumoral, antiinflamator și analgezic.

Esteun produs brevetat de invenția Dr. biolog Slăbu-Pascal Cătălina-Georgiană. Produsul este fabricat de Hyperion SA.

Stopnodul este recomandat ca tratament pentru:
– noduli la sâni (mastoza fibrochistică, fibroadenom), nodul la tiroidă, nodul în zona înghinală.
– în caz de lipodiastrofie hiprtrofică (nodul dureros și dur) ce pot apărea după tratamentele injectabile cu corticosteroizi sau insulina.

Ce preț are și de unde se poate cumpăra? Un tub de 50 grame costă în jur de 70 lei. Se poate CUMPARA AICI

Acet gel 7 Plante Stop nodul are efect cicatrizant și vindecă problemele și infecțiile apărute la nivelul pielii, eczemă, acnee. Elimină cu succes durerile de reumatism, gută, artrită.

Gel Stopnodul 7 plante cumpara aici

Ce ingrediente conține ?

În compoziția gelului sunt: apă, ceară de albine, extract de galbenele (lat. Calendula officinalis), extract de varză (lat.Brassica olerăcea), ulei de măsline, schinduf (lat.Trigonella foenumgraecum seed), sovarf (lat. Origanum vulgare), brusture (eng. Burdock Root sau Arctium lappa root), Propylene glycol, Alcool cetil-stearil vegetal, ulei de parafină alba, Ethoxydiglycol, tămaie (lat.Boswellia serrata), Benzyl alcohol, Carbomer, Triethanolamine, Benzalkonium chloride.

Are contraindicații ? Persoanele alergice la oricare ingredient din produs trebuie să evite folosirea acestuia. Nu se pune pe rana deschisă.

Cum se folosește ?

În fiecare zi de 2 sau 3 ori în zonă cu noduli sau zona afe ectată se aplică un strat de gel Stop nodul de aprox 3mm . După folosire spălați-vă bine mâinile cu apă din abundență.

Cine l-a folosit deja ? Ceva păreri ? Impresii ? Din spusele clienţilor se pare ca e foarte bun. Cineva chiar a scris că după 3 luni de la folosire când a fost la ecogradie nodului deja a dispărut.

Ceva pareri pro sau contra ?

Puteti lasa comentarii sub articol sau pe pagina Fb a site-ului.

[decentcomm]

10 Comments

  1. Stiu produsul. Si, da, se trateaza nodulii la san sau la tiroida cu el. Eu personal l-am folosit pentru noduli la san, insa cine mi l-a recomandat l-a folosit cu succes in noduli de tiroida. Eu, dupa 3 luni de tratament am facut ecografie, asa cum mi s-a recomandat. Nodulii scazusera semnificativ in dimensiuni, ceea ce m-a motivat sa continui tratamentul. Dupa alte 3 luni si 2 sapt am faut din nou eco si nu mai aveam noduli.

  2. Va rog frumos aștept răspuns eu lam folosit fără recomandare când mi-am dat cu crema la gât pentru noduli tiroidieni se simte ceva la gât

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *