Antioxidantul BDHQ din Siberia

Ce este BDHQ ? Dar antioxidantul ? Cum se folosește ?  Când este indicat să iau suplimente cu antioxidanți naturali?

Dar ce înseamnă antioxidant ? În dex scrie antioxidanții sunt elementele care împiedică sau întârzie procesul de oxidare.

Mai detaliat antioxidanții sunt un complex de enzime, vitamine și minerale care scad efectul toxic al radicalilor liberi, ajutând organismul uman să nu își distrugă propriile celule și opresc oxidarea altor celule.

Radicalii liberi dacă nu sunt controlați de antioxidanți au efecte periculoase pentru sănătate, adică apar afecțiuni și boli care se tratează cu greu. Deci e foarte important să luăm fie sub formă de capsule, pastile, pudra suplimente ce conțin antioxidanți.

Cumpără aici BDHQ cel mai puternic antioxidant din lume

Un produs foarte util ce conține cei mai puternici antioxidanți din lume existenți pe piață este BDHQ -antioxidant din Siberia Rusia acum disponibil și la noi în România.  Denumirea de BDHQ vine de la prescurtarea de Biodihidroquercetina.

Ce preț are cel mai puternic antioxidant din lume ? Și unde se găsește ? O cutie de BDHQ de 13 g costă în jur de 1500 de lei. Este la vânzare online direct pe acest site cu produse naturiste.

Transportul este GRATUIT pentru acest supliment alimentar.

În prospectul BDHQ antioxidantul de Siberia sub formă de pulbere scrie că are următoarele indicații:

– ajută creierul: îmbunătățește memoria și puterea de concentrare, scade riscul de accident vascular
– ajută inima și circulația sanguină: reduce colesterolul rău, scade riscul de infarct miocardic, reduce dezvoltarea plăcilor ateromatoase
– este util și în caz de cancer sau diverse tumori contribuind la îmbunătățirea sănătății și estomparea efectelor negative ale acestor boli (adjuvant ce combate cancerul)

Antioxidant BDHQ cumpără aici

– ajută în caz de diabet pentru că protejează inima rinichii, ochii și călcâiele
– întărește sistemul imunitar: ajută în luptă împotriva virusurilor și infecțiilor, scade apariția bolilor oncologice
– întărește sistemul osos, articulațiile și musculatura : ajută în vindecarea mai rapidă în cazi de fracturi ale oaselor sau leziunilor

– ajută în tratamentul stărilor de oboseală cronică, stres cronic, nevroze, debilitate, lipsa de voință, pierderea motivației, stări de insomnie, palpitaii la inimia etc.
– BDHQ ajută și în menținerea sănătății pielii: contribuie la stimularea producerii de colagen, elastină și cheratină, elimină acneea, pigmentarea pielii, ajută în vindecarea capilarelor -rozacee, psoriazis

Alte funcții și întrebuințări în cazul în care folosești antioxidantul BDHQ:
– ajută la întinerirea și regenerarea corpului
– redă starea de bine, îmbunătățește sănătatea
– elimină toxinele și neutralizează radicalii liberi
– îți dă mai multă energie, redă poftă de viață, mărește vitalitatea, îmbunătățește condiția fizică
– ajută ochii: elimină senzația de ochi obosiți, ochi încețoșați, oprește degenerarea maculară senilă

-foarte uti in caz de boli ginecologice : boli la nivelul sânului, eroziunea colului uterin, vulvită, colpită, cervicită, klimax

Vreau si eu să cumpăr acest antioxidant bdhq. Unde pot face comandă ? Este la vânzare online direct pe acest site cu produse naturiste.

Are contraindicații ? Antioxidantul de Siberia bdhq NU se recomandă femeilor care alăptează și nici copiilor sub vârsta de 3 ani.

Ce este de fapt BDHQ? Ce conține ? Ingredientul de bază este dihidroquercetin 100%. Este extras din zada de Siberia. Atenție! Produsul are gust natural puțin amar.

Are efecte secundare ? Reacții adverse ? Pareri ?

Puteti lasa comentarii sub articol sau pe pagina Fb , G+, Twitter a site-ului.

[decentcomm]

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *