Ce scutece trebuie pentru bebeluş ?

Se apropie perioada în care umează să nasc.

Care sunt scutecele, pampersi recomandate pentru bebelușul care s-a născut acum ?

Probabil când intri într-un magazin unde se vând scutece te întâmpină rafturi pline cu scutece în diferite ambalaje, diverse mărci și numerotări.

Poate fi destul de solicitant să știi exact ce să cumperi, mai ales dacă bebe vine prima dată și nici viitoarea mamă și nici tatăl nu au experiență și ajutor în domeniu.

Azi vă prezentam câteva modele de scutece perfecte pentru bebelușul proaspăt născut. Am ales și modele de scutece pentru bebelușii născuți prematur care au greutatea mai mică ca de obicei.

1- Scutece marca Pampers gama Premium Care Carry Pack numerotat cu “0” Nou Născut. Este un pachet recomandat bebelușilor care au până la 2,5 -2,7 kg și s-au născut prematur.Asa arata scutecele potrivite pt bebe prematur pana la 2,5kg

Ce înseamnă născut prematur ? Copii care se nasc mai repede de 9 luni de sarcină din diverse motive.

De exemplu copii născuți la 7 sau 8 luni. Aceste scutece sunt perfecte pentru acești copii.

Ce preț au și de unde le cumpăr? Pachetul are 30 de scutece. Vezi preț și comanda online scutece Pampers 0 Nou Născut prematur direct pe acest site.

Sunt foarte recomandate de mămicile care au născut prematur. Scutecele sunt utile, superabsorbante, practice și au un indicator de umezeală prin care afli când trebuie scutecul schimbat.

2 – Scutece Pampers pentru bebe nou născut. Greutatea în 2-5kg. Setul este Premium Care Jumbo Pack. Este într-un ambalaj economic la un preț foarte bun și convenabil.

Scutece Pampers pachet economic

Setul conține 108 bucăți fiind foarte util și practic în primele zile după naștere a bebelușului. Scutecele au un strat absorbant unic ce ține umezeala și murdăria departe de pielea bebelușului.

Vreau să cumpăr, ce preț au și de unde le iau ? Pentru preț și comanda scutece Pampers 1 pachet economic 108buc Jumbo 2-5kg vezi acest site online.

Scutecul protejează zona ombilicului, are indicator de umezeală.

3 –Scutece Pampers New Baby -dry pentru nou născuți care au greutatea între 2-5 kg.

Ambalajul este economic, conține 43 de bucăți de scutece. Există din acesta gama și seturi cu 23 buc, 43 buc, 76 buc și 144 buc.

Au un strat interior care reține umezeală pentru un timp de aproape 12 ore. Pielea bebelușului poate respira și rămâne uscat, pentru că materialul scutecelor au micropori prin care aerul poate să circule.

Scutecele potrivite bebe nou născut între 2-5kg

Scutecele sunt multicolor, potrivite și pentru fetițe și pentru băieți. Setul de scutece este perfect pentru vârsta de 0+. Se pot achiziționa online pe acest site.

Cine foloseşte scutecele marca Pampers ? Ceva păreri ? Impresii ? Ceva pareri pro sau contra ?
Puteti lasa comentarii sub articol sau pe pagina Fb , G+, Twitter a site-ului.

Despre comentarii

Hits: 17

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *