Reglarea hormonilor la femei dupa 45 de ani

Caut un tratament pentru evitarea starilor asociate menopauzei. Ce sa folosesc ?

Un produs 100% naturist din plante medicinale care se poate folosi este HormonalBalance 45+ Mereu tanara.

Este creat de Dacia plant gama Sublima.

 Se recomanda femeilor care au peste 45 de ani si incep sa observe simptome la nivel psihic si emotional cauzate de trecerea in etapele menopauzei si probleme la sistemul endocrin.

Cat costa si unde este la vanzare HormonBalance 45+? O cutie are pretul de aprox 20 lei. Se poatecomanda online pe acest site.

Detalii prospect: Hormonbalance 45 plus este indicat daca ai bufeuri, transpiri puternic noaptea, pielea incepe sa imbatraneasca.

Hormon Balance 45+ detalii aici
Hormon Balance 45+ detalii aici

Acest produs echilibreaza nivelul hormonal. Nu contine gluten, nici zahar si nici amidon.

Poate fi folosit si de persoanele vegetariene sau vegane.

Ce ingredinte are ? Contine:salvie, lemn-dulc, kudzu, cimicifuga, dong quai, glicirizina, roinita, celuloza microcristalina, dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

 Cine a folosit acest tip de produs pentru echilibrarea hormonilor ? Contraindicatii ? Reactii adverse ?

Aveti recomandari sau pareri pentru ceilalti cititori ai nostri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 


Hits: 2

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *