Sarcina pe săptămâni 29 -37-40 săptămâni

În articolele anterioare am descris dezvoltarea bebelușului pe săptămâni făcând o asemănare cu fructe le potrivite pentru fiecare săptămână de sarcină.

Puteți citi articolele anterioare aici:

Sarcina pe săptămâni -mărimea bebelușului asemănată cu fructe prima parte până la 12 săptămâni

Sarcina pe săptămâni -mărimea bebelușului asemănare cu fructe partea ÎI până la 28 săptămâni

Urmează continuarea:

– În luna a 7-a potrivite săptămânilor 29,30,31,32 de sarcină este de mărimea unui pepene de miere. Acest pepene mai este denumit și cantalup.Bebe e cat un cantalup in luna a 7-a

Are până la 1,7kg și aprox 40-42cm. bebele începe să reacționeze la sunete. Cum arată pepenele de miere ? Vezi poza de aici

– În luna a 8-a adică în săptămână 33,34,35,36 a sarcinii bebelușul este deja de mărimea unui pepene galben. Cântărește în jur de 1,9kg și până la 2,6kg. Are între 43 și 47 cm.

Bebe e deja cat un pepene galben in luna a 8a

În acest stadiu craniul este moale și nu e închis în totalitate, cauza fiind legată de naștere ca să poată ieși mai ușor.
– În luna a 9-a aici se consideră săptămână 37,38,39,40 – săptămâni care variază în funcție de cât se grăbește bebe să vină pe lume este deja de mărimea unui pepene verde.

In luna a 9-a bebe e cat un pepene verde

Sarcina e dezvoltată și se consideră din săptămână 37 că nașterea poate veni în orice moment. Bebele cântărește între 2,8 și 4,2 kg și are între 48 și 53cm.
Toate acestea sunt niște asemănări interesante între fructe și etapele de creștere și dezvoltare ale bebelușului în timpul sarcinii.

Hits: 4

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *