Colon protect curaţă colonul eficient

Am probleme de constipație. Cu ce pot remedia problema ? Ce se poate folosi ? Sunt multe produse create special pentru probleme de colon și scaun.

De exemplu poți încerca Colon Protect cu fibre natural care de la firma Zdrovit. Probabil ați auzit despre el la reclamele de la radio.

În eticheta din prospect scrie că are în compoziție fibre naturale .

Din ce ingrediente e făcut ? Plicurile de Colon protect conțin: tărâte din semințe de Psyllium (lat. Plantago psyllium), amestec de bacterii probiotice, acidophilus + Bifidobacterium lactis 50%, fructooligozaharide.

Ce preț are Colon Protect și de unde îl cumpăr ? O cutie cu 20 de plicuri costă în jur de 44lei . Se poate comanda online pentru livrare  direct de pe acest site.

Ce beneficii are ?

Colon protect cu fibre naturale cumpara aici

Colon protect ajută la funcționarea corectă a colonului, ajută la eliminarea scaunului, reglează tranzitul intestinal și ajută la păstrarea greutății corporale optime.

Înlătură constipația. Reduce nivelul de colesterol și ajută elimină acizii biliare.

Cine nu are voie să folosească colon protect ? Are contraindicații ? Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate, persoanele care suferă de afecțiuni grave la nivelul intestinelor.

Cine are diabet zaharat, probleme la înghițire sau are megacolon, să ia acest produs doar cu precauție. Se poate lua împreună cu alte medicamente ? Nu. Colon protect se va lua doar după 1 ora, după administrarea altor tratamente medicamentoase.

Cum se utilizează ? Câte pliculețe se folosesc ? Se poate da și la copii ? În descrierea produsului, producătorul menționează clar că, este doar pentru adulți, deci nu dați în nici un caz copiilor. Doza folosită este de 1-3 plicuri pe zi.

Poate provoca efecte secundare ? Are contraindicații ?

Cine a folosit deja plicurile pentru curățarea colonului ? Cât de repede se observă efectul ? E bun ? V-a ajută ? Voi în cât timp ați observat efectele benefice ? Sunteți mulțumite (mulțumiți) de produs ?

Puteti lasa comentarii sub articol sau pe pagina Fb , , Twitter a site-ului.

[decentcomm]

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *