Duş Bucal tehnologie nouă în igienă orală

Știați că pe lângă periuța de dinți arhi cunoscută de toată lumea…tehnologia a ajuns la un alt nivel de dezvoltare ? Ei bine dacă doriți să investiți în sănătatea dinților întregii familii puteți achiziționa un Duș Bucal.Dusul Bucal marca SoWash Family este o modalitate silențioasă, eco-friendly, care este ușor de folosit.

Cum funcționează ? Cum se folosește dusul bucal ? SoWash este un aparat special pentru spălarea dinților, are dimensiuni reduse.
Se montează direct la robinet și funcționează în funcție de presiunea apei. Nu necesită conectare la curent electric și nici baterii.

Sistemul are accesorii care pot fi schimbate:
– hidrojetul – este un cap interschimbabil cu jet continuu
– hidropulsorul – este un cap interschimbabil cu jet pulsat care se folosește pentru masajul gingival
– hidroperiuța – caps interschimbabil care are forma unei periuțe de dinți cu jet de apă
– periuțe interdentare cu jet de apă (setul conține 5 mărimi diferite Ultra Fine, Extra Fine, Super FIne, Fine și Conice)

În descrierea produslui aflăm faptul că Dușul Bucal garantează curățarea perfectă a dinților (zone interdentare) datorită jetului de apă, elimina placă subgingivală și garățează clătirea totală a zonelor curățate.

Acest apărat este ideal pentru curățirea spațiilor interdentare în caz de implanturi sau coroane dentare (prezenta aparatelor ortodontice)

Cât costă un duș bucal și unde se găsește ? Unde se vinde ? E deja în magazine, farmacii ?
Prețul unui dus bucal SoWash Family cu 8 capete – 4 hidropulor +4 Hidrojet este acceptabil. Se vinde online direct  în România – pe site-ul acesta

Cine folosește duş bucal pentru întreţinerea danturii ? Este bun ?  Sunteți mulțumite (mulțumiți) de produs ? Obişnuiţi să cumpăraţi scutece în pachete mari pentru a face economie de bani ? Credeţi că iesiţi aşa mai ieftin ?

Puteti lasa comentarii sub articol sau pe pagina Fb , G+, Twitter a site-ului.

Hits: 4

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *