Sindrom Gronblad–Strandberg tratamente posibile

Numita si elastorhexis, pseudoxanthomul nu este o alergie, ci o boala aparent ereditara, foarte rar intalnita, dar foarte neplacuta.

Se manifesta prin denaturarea pielii si alterarea diferitelor tegumente elastice pe corp, din vasele de sange, si inclusiv din ochi, producand nu doar un aspect estetic neplacut al pielii, si discomfort, ci si probleme de vedere.

Pana nu demult a fost diagnosticat gresit in toata lumea, si nu exista inca un consens medical arhicunoscut al cauzelor care aduc la suprafata boala, care poate fi latenta intr-o persoana care a mostenit-o, fara sa fie activata.

Deocamdata nu exista un tratament unanim acceptat de medicina, nici de cea aleopata, nici de cea alternativa, un lucru e sigur, trebuie asistat organismul cu tot ce se poate, pentru invingerea bolii. Pentru ca ataca in primul rand pe 3 cai:
– ochi
– piele

– sistemul limfaticColagen lichid cu mango si pepene galben

Trebuie deci asistate cele 2 organe, ochii si pielea, si sistemul limfatic, cu extracte care sunt unanim recunoscute a imbunatati functionarea acestora.

Pentru a reda elasticitatea pielii si musculaturii afectate, este nevoie de magneziu, colagen, si vitamina E.

Mixul de produse cu colagen+mango+pepene galben, il gasiti aici:

 

Colagen cu mango si pepene galben  (sau clic pe poza)

Pentru a asista ochii in combaterea simptomului respectiv, se recomanda folosirea CONSTANTA (“cronica”) a produselor din afine, a ceaiului de afine, a capsulelor din afine, si desigur… a afinelor in sine.

Sunt foarte multe produse naturiste care contin afine, de la diverse tipuri de ceai care contin doar frunze de afine, mixuri cu afine + alte fructe sau plante, sucuri, gemuri, si multe altele, inclusiv capsule cu afine.

O selectie buna de produse cu si din afine (siropuri, ceai, dulceata, etc) gasiti aici:

Produse naturiste din afine sau clic pe poza afinelor

Si pentru asistarea sistemului limfatic, (eliminarea toxinelor, celulelor moarte, fluidului interstitial, etc.) se recomanda antoxidanti puternici, cum ar fi acest produs (produs PREMIUM cu resveratrol, merisor si ceai verde)

Yellow Antiox

(sau clic pe poza produsului Yellow Antiox).

Si bineinteles, adoptarea unui sistem de viata sanatos, hrana cat mai variata, care contine si ea vitaminele si elementele si mineralele de care organismul are nevoie. Hrana care contine vitamina E, (floarea soarelui, nuci, masline verzi, patrunjel proaspat), magneziu (mango, pepene galben, spanac, smochine, mazare, pastai, broccoli).

De asemenea, ca in toate afectiunile care afecteaza elasticitate pielii, si functionarea ochilor, hidratarea este foarte, foarte importanta, deci trebuie consumat apa pura (NU cola, NU sucuri acidulate, ci APA), din belsug, mai ales ca si suplimentele alimentare isi fac efectul mai bine, daca se consuma apa suficienta.

Pentru oxigenarea celulara, este neaparat nevoie si de plimbari in mediul curat, sa se respire aer curat cat mai mult, si de hidratare a pielii atat din interior, cat si din exterior, prin imbaieri si plimbari in ceata (ceata = nori de apa foarte fina pana la urma).

 

 

Hits: 37

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *