Iata la ce se recomanda Extractul de Tamaie medicamentul momentului

Caut un leac pentru dureri articulare ce sa incerc ? Ce produs naturist are efect anticancer ? Dar pentru Alzheimer ce recomandati?

La ce e buna tamaia ? De ce merita sa-l folosesc ? Extractul din Tamaie numit si Boswellia este un produs medicinal natural extras din arborele Boswellia. Creste in Asia si tamaia -rasina arborelui a fost folosita de mii de ani in medicina traditionala asiatica.

Ce pret are si unde se poate cumpara ? O cutie de capsule Extract Tamaie 60 buc costa aprox 31 lei. Se poate COMANDA AICI.

Ce fel de boli vindeca rasina de tamaie ? Ce beneficii are ?

Capsule cu Tamaie extract Boswellia cumpara aici

In prospectul capsulelor cu Extract de tamaie (boswellia serrata) scrie ca este indicat pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni : cancer (efect testat in boli oncoligice ),are efect antitumoral, reumatism, astm, bronsita, emfizem pulmonar, leucemie, mielmom, limfoame, tulburari de memorie (previne Alzheimerul). Contribuie la flexibilitatea articulatiilor, reduce inflamatiile si durerile provocate de reumatism mai ales in zona genunchilor.

Acest extract de tamaie poate fi utilizat cu succes pentru a trata depresia si starile de neliniste-anxietate, sau atacuri de panica (aparitia de teama fara motiv). Extrem de util in ameliorarea starilor provocata de tulburarea boala bipolara.

Tamaia poate trata chiar si tumorile mamare beningne ce apar in unele cazuri la femei . E necesara o cura de 3 luni pentru rezultate.

Curata ficatul, rinichii, ajuta inima, intareste sistemul imunitar.

Comanda de aici

Este indicat extractul de tamaie si pentru barbati pentru a creste fertilitatea.

Ce contraindicatii are ? Medicamentul naturist cu tamaie NU se ia in timpul sarcinii si nici de femeile care alapteaa.
Se poate lua impreuna cu alte medicamente? Produsul mareste efectul anticoagulantelor.

Cat se tine o cura de tratament cu tamaie. Pentru rezultate vizibile curele trebuie sa dureze aprox 3 luni.

Se poate da si la copii ? Da produsul poate fi administrat la copii care au peste 6 ani.

Se poate folosi tamaia in exces ? Exista reactii adverse ? Persoanele care au alergie la tamaie pot prezenta urmatoarele simptome: macarimi pe piele, greata, durere de cap, probleme de respiratie. Opriti imediat folosirea produsului in asemenea cazuri.

Cine a folosit deja tamaie ? Ce pareri aveti despre produs ?


Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *