Pachet slăbire Life Care – păreri personale

La începutul acestui an (2019) am folosit un produs numit Pachet Slăbire de la brandul #Lifecare.
Ce conține  și ce efecte are ? În pachetul complet destinat pentru o cură de 30 de zile sunt:

*notă: articol actualizat în 2 aprilie 2020*

– SlimMe Life Impulse 2 cutii/30 cps fiecare
– Smoothie Vegan Protein cu proteină de cânepă – o cutie are 150 grame
– Renalo complex Life Impulse cu semințe de dovleac 2Life Care Pachet Slabire

– cutii/30 buc fiecare
– B Magnific- Life Implulse -complex de vitamine B

Life Care Pachet Slabire

Am testat produsele separat. Soțul a folosit capsulele de slăbit SlimMe, eu evitând produsul acum pentru ca alăptez.
Efecte benefice observate. Produsul dă energie, în primele zile s-au resimțit ușoare înțepături în zona inimii, până organismul s-a obișnuit cu produsul. Ajută la slăbit, zilnic ai 3-4 scaune sănătoase (adică nu diaree ci normale), te simți în forță de la Slimme.

Smoothie-ul cu cânepa l-am gustat amândoi. Are un gust delicios de cacao. Efecte : îți taie poftă de mâncare și îți dă senzația de sătitate. Înlocuiește cu succes o masă.
Scaunele sunt normale și nu afectează digestia.
Totuși o atenționare! Mama care alăptează e bine dacă evita produsul său îl folosește cu moderație pentru că nu afectează smoothieul mama ci la bebe în zilele respective apar mai multe scaune cu diaree.

Life Care Pachet Slabire

Capsulele Renalo Complex sunt ideale mai ales dacă te dor rinichii. Așa cum a fost cazul meu cu câteva zile înainte să primim produsele m-a durut rău de tot rinichiul drept. După folosirea produsului( doza minimă -pt ca alăptez) am reușit să scap de durerea insuportabilă prin eliminarea toxinelor.

Capsulele B Magnific cu vitaminele B, spirulină, grâu verde este foarte bun. Îți dă energie pe durata zilei, parcă îți redă pofta de viață și energia. Nu are efecte adverse. Efecte bune de știut pentru mama care alăptează. Bebe e energic în zilele în care folosești tu produsul și doarme mai puțin.

Sincer am fost mulțumiți de pachetul de Slăbire și îl recomandăm tuturor.
Atenție ! Persoanelor care suferă de boli cronice nu le este recomandat acest set de slăbit.

Ce preț are și de unde se poate cumpăra ? Pachetul întreg Slăbire Life Care costă în jur de 179 lei. Se poate Comanda AICI

Actualizare articol din 2 aprilie 2020: pachetul la care acest articol făcea referire, nu se mai comercializează. Recomandăm în locul lor pagina de produse destinate slăbirii și detoxifierii, la același comerciant. Pagina se găsește AICI

Hits: 4778

5 Comments

  1. Din păcate chiar pachetul ăla nu se mai comercializează. Dar vezi că am pus link în articol acum, la sfârșit, cu legătura către pagina lor cu produse de slăbire și detoxifiere, poate găsești acolo ceva ce îți place.

   Da, slăbisem amândoi atunci, cu aceste produse.

   Dacă nu găsești nimic ce-ți place, vezi că avem aici pe blog sute de articole cu produse de slăbit, și găsești sigur soluția potrivită și pentru tine.

   Spor la slăbit

 1. Nu știu cum a funcționat la voi! Eu am comandat pachetul de la 72 kg m-am dus spre 76 kg. Am mâncat la fel 3 mese grătar cu salata și 2 gustări un fruct și la 16 nuci migdale.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *