Totul despre painea neagra

Se poate trai fara paine ? Sunt persoane care au alergie la gluten si sunt nevoiti sa renunte la painea din faina alba si produsele din faina in general.
In schimb persoanele care vor sa manance sanatos si sa tina dieta pot consuma paine neagra.
Care e diferenta intre painea neagra si painea alba colorata ? De unde stiu ca painea neagra e paine adevarata din tarate si nu e facut din faina alba colorata cu e-uri?

Rapunsul l-a dat doctorul Menci la emisiunea TV a Simonei Balanescu de la Antena 2 in cadrul emisiunii Traieste sanatos- Care este cea mai sanatoasa paine.

In primul rand cand cumparam paine trebuie sa ii citim neaparat eticheta. Daca pe eticheta scrie ca painea vanduta ca si paine neagra contine faina de tip 550 si faina de malt inseamna ca de fapt painea respectiva e facuta din faina alba colorata cu faina de malt din care se face berea.

Faina integrala
comanda de aici cu livrare si in UE

Ce ingrediente trebuie sa contina in reteta painea neagra ? Painea neagra de obicei painea neagra dieta se face din faina integrala.

Si acasa se poate face paine neagra cu ajutorul aparat electrocasnic numit masina de facut paine.

Cat costa faina integrale si de unde o pot comanda ? Pretul unui kg de faina integrala de grau, secara sau ovaz incepe de 5-6 lei.

Exista si faina de mei, hrisca, orez etc in ambalaje de 500gr la preturi incepand cu 7 lei. Se poate [dxt 4344 “COMANDA AICI” “Comanda de aici ” “rbt” ] direct aici.

Este cu livrare in Uniunea Europeana.

Cat costa o masina de facut paine ? Pretul unei masini de facut paine acasa incepe de la 228 de lei la promotie de exemplu il poti cumpara in magazinele online uite linkul aici [dxt 4345 “COMANDA AICI” “Comanda de aici ” “rbt” ]

unde poti face comanda pe net

Masina de facut paine
cumpara de aici

Tu cum faci painea de casa ? Din faina alba, faina integrala sau faina de orez ? Astept pe forum retete de paine care nu ingrasa…

Si cei care au alergie la gluten au posibilitatea sa manance paine ? Sau nu ? Daca tii dieta mananci paine ? Parerile sunt binevenite….

Daca te intrebi cate calorii are painea neagra ei bine afla ca in 100 grame de paine neagra sunt 249 de calorii, painea graham are 246 de calorii, painea integrala cu seminte de la Lidl are 247 de calorii, painea silueta Bimbo are 245 de calori.

 

[decentcomm]

[disclaimer]

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *