Slabitul dupa metoda Carmen Bruma carte+DVD

Toata lumea a auzit de Carmen Bruma. Este vedeta care a lansat carti si dvd-uri pentru a ajuta lumea sa adopte o alimentatie sanatoasa, sa slabeasca si sa se mentina la silueta ideala.

3S Carmen Bruma carte DVD [dxt “4378” “Cumperi aici” “bbt”]
Se stie ca arata foarte bine Carmen, are in jur de 50 de kilograme si la 38 de ani multa lume o invidiaza pentru silueta ei. Va vine sa credeti ca in adolescenta Carmen Bruma era grasa ?

Nici mie nu mi-a venit sa cred, insa mai demult aparuse o poza alb negru in care Carmen avea 86 de kilograme in anul 1993.

Eu personal o felicit pentru taria si ambitia de avea o siluta perfecta. Majoritatea cand o vede la televizor sau in ziare sau pe corpetile cartilor o vede asa cum e ea acum insa nimeni nu vede lupta pe care a trebuit s-o duca sa ajunga la abdomenul plat si la corpul bine lucrat.

In cazul in care va place cum arata Carmen si vreti sa aratati ca ea puteti sa-i cumparati cartile sau dvd-ul lansat prin editura Benefica si Coreus.

Prima carte se numeste” Cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am mai pus inapoi” si are un pret la librarie in jur de 23 de lei.

A doua carte a venit pe piata din Romania impreuna cu un dvd de antrenamente si se numeste “3S – Sanatoasa

Carmen Bruma grasa slaba

, Supla,Satula” in pachet carte +DVD + cartea Jurnal de gravida care se vinde la pretule 40 de lei aproximativ, depinde unde il cumperi.

De exemplu poti face comanda la aceste carti la libraria online pe site-ul acesta.

[dxt 4378 “COMANDA AICI” “Comanda de aici ” “rbt” ]

Voi ce parere aveti despre Carmen Bruma ? Ati fi de acord sa tineti acelasi regim de slabit ca si ea ? Veniti di scrieti si voi postari cu opiniile voastre

Alaturi am pus o poza cu Carmen in care se vede cum arata grasa si cum arata acum in 2012.

[decentcomm]

[disclaimer]

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *