Tinctura impotriva obezitatii- produs naturist

In cazul in care esti obez/obeza si cauti un produs naturist poti alege de exemplu tinctura impotriva obezitatii de la Aroma Plant Bonchis Bihor.

Este un produs pentru slabit care ofera o metoda simpla si sigura pentru o slabire naturista. Contine numai ingrediente naturale. In compozitia tincturii sunt plante medicinale care asigura un tratament pentru obezitate. Ingredientele sunt: papadie, soc, maseaua calului, cornul viperei, matase de porumb, mesteacan, ochiul babei, coada calului, parul galben, sangele voinicului, cicoare, cretisoara, crusin, osul sarpelui, limba cerbulu, turita mare.

Tinctura impotriva obezitatii
Tinctura impotriva obezitatii

Efectele benefice ale tincturii sunt: este laxativ, diuretic, sudorific, elimina surplusul de apa din organism, reduce pofta de mancare, elimina celulita, arde si dizolva grasimile, favorizeaza catabolismul.

Metoda de administrare a tincturii este de 3 ori pe zi cate 2 linguri de tinctura, care se iaucu o jumatate de ora inainte de mesele principale. In care doresti o slabire eficienta poti combina tinctura cu Ceaiul impotriva obezitatii pentru efecte vizibile in slabit.

O sticla de tinctura costa in jur de 30 de ron si este de 500 de ml. Se gaseste in toate farmaciile naturiste din tara. Se poate cumpara si pe net de exemplu pe site-ul

Cei care au gustat deja tinctura impotriva obezitatii pot sa ne spuna ce gust are tinctura ? E acra, amara, dulce ?

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *