Șpray de gură natural elimină mirosul neplăcut instant

Cauți ceva pentru respirație urât mirositoare ? Îți dorești să îți împrospăteze respiyratia mai ales când lucrezi cu oamenii ?

Poți încerca sprayul de gură natural de la Prisaca Transilvania.

Este un produs mic și eficient. Încape în orice buzunar, geantă fiind foarte folositor zi de zi.Prospectul scrie că este o soluție naturală comestibilă care acționează eficient.

Beneficiile acestui spray sunt :
– odorizare naturală a gurii, împrospătează, elimină mirosul neplăcut, te scapă de halenă, are acțiune antibacteriană.

Spray de gura natural cumpăra aici

Ce ingrediente conține ? Produsul Sprayul de gura are în compoziție: lavandă, cuișoare, chimin, mentă, lămâie. Nu conține alcool.

Ce preț are și de unde se poate cumpăra ? Sprayul de gură are 20 ml. Costă în jur de 14,50 lei. Se poate comanda online pe acest site.

Cine a folosit acest tip de produs pentru respirație ? Contraindicații ? Reacții adverse ?
Aveti recomandări sau păreri pentru ceilalti cititori ai noștri ?

Așteptăm cu interes părerile și comentariile cititorilor, în căsuța de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook,, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 


Hits: 0

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *